Measurement Technician, Espoo, Finland

Emberion Oy on pieni itsenäinen suomalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa infrapuna-alueen kamera-antureita. Kansainvälinen tiimimme työskentelee Otaniemessä Espoossa ja Cambridge:ssä Iso-Britanniassa. Työskentelemme omaan tuotekehitykseemme pohjautuvien uusien teknologioiden kaupallistamiseksi yhteistyössä toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua monipuolisiin tuotekehityksen ja pilottituotannon tehtäviin. Työskentely tiimissämme antaa mahdollisuuden oppia alansa huippuosaajilta ja kehittyä kohti vaativia, itsenäisiä työtehtäviä.

Emberion Oy on perustettu kesällä 2016, ja se perustuu vuosien tutkimukseen ja tuotekehitykseen osana Nokiaa. Yrityksen omistavat vakaavaraiset pääomasijoittajat ja yrityksen henkilöstö. Yritys osallistuu suuren mittakaavan eurooppalaisiin kehityshankkeisiin, kuten EU:n Graphene Flaghip projekti (http://graphene-flagship.eu). Yritys työllistää nykyisellä 24 osaajaa, ja olemme kasvattamassa tiimiämme vastaamaan laajenevaa toimintaamme. Espoon toimintomme keskittyvät tuotteiden elektroniikkasuunnitteluun, kokoonpanoon, testaukseen ja kalibrointiin.

Etsimme pilottituotantovaiheeseen mittaustekniikan osaajia, jotka pystyvät operoimaan hallitusti optisten komponenttiemme testausta ja kalibrointeja. Vaativien tietokoneohjattujen mittausten suorittamien vaatii tarkkojen mittalaitteiden ja sähköisten mittausten tuntemusta, riittävää osaamista mittausohjelmistojen käytöstä ja tiedonhallinnasta sekä systemaattista, huolellista ja aloitteellista työskentelytapaa. Riittävä englanninkielen taito ja tiimityöskentelyn taidot ovat tarpeen työskentelyssä kansainvälisessä tiimissämme. Arvostamme aiempaa kokemusta elektroniikkateollisuudessa, esimerkiksi tuotannon mittausten ja kokoonpanon parissa.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen viimeistään 1.3. mennessä sähköpostilla (jobs@emberion.com) tai LinkedIn:n kautta.